Beleven

Wemeldinge:

Wemeldinge is ‘groot’ geworden door de sluis naar het kanaal naar Antwerpen. Veel historie verwijst hier nog naar. Bij de haven zijn nog de oude sluiswerkershuisjes en schuilhokjes voor de sluiswerkers te vinden en ook het peilhuisje staat er nog. Bij het strand staat een praathuisje waarje mooi uitzicht hebt over het strand en over de uitloop van de huidige jachthaven.

In Wemeldinge zijn vele gezellige restaurantjes en terrasjes te vinden in en om de haven en het Oosterschelde strand.

De Oosterschelde is een plek om te ontspannen en te genieten van de rust en natuur. Genieten van de wind en zee op het strand, op een boot op het water of op de dijk. Het water van de Oosterschelde biedt een van de mooiste duikplekken van Noord Europa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *