Fiets en Fruit arrangement Zeeland

V

Omdat ons hotel tussen de fruitbomen en fruitstalletjes ligt, hebben we een speciaal arrangement voor fiets liefhebbers: fiets en fruit. Gezonder genieten kan niet!

De smaak van het zilte water en het boerenland komt nergens beter tot zijn recht dan dichtbij deze elementen zelf. Eerlijk en puur. Vul een picknickmand met de vruchten van land en zee en laat je verassen door een stil plekje in de natuur.

Kom een paar dagen genieten op de fiets en proef ondertussen van het heerlijke verse fruit in de kleine stalletjes langs de weg. Begin je korte vakantie lekker langzaam met een echt zeeuws fruitsapje en een heerlijke appeltaart. Fiets daarna over kleine paadjes en door leuke dorpjes van het ene fruitstalletje naar de andere. Natuurlijk mag het fruitteeltmuseum in Kapelle ook niet ontbreken. .

Fietsen kunt u zelf meenemen en in onze overdekte stalling neerzetten. Of u kunt fietsen huren (en eventueel via ons reserveren) bij de fietsenboer in het dorp (50 meter van het hotel). Hier zijn ook elektrische fietsen te huur.

Inclusief:

* welkomstfruitsapje en appeltaart;

* 3 dagen/2 nachten HP

* fietsroutes langs de mooiste paden, dorpjes en fruitboeren in de bekende Zak van Zuid Beveland (het betuwe van Zeeland) en langs de zeevruchten van de oosterschelde;

* Extra fruit bij het ontbijt, eventueel mee te nemen als lunch-extraatje;

Prijs:

145 euro p.p. (op basis van een 2pk. Toeslag voor 1pk: 20 euro)

Periode:

Vanaf 1 april tot 31 oktober (muv het weekend van hemelvaart en pinksteren en de zomervakantie)