Laatste nieuws m.b.t. corona maatregelen

Laatste nieuws van de veiligheidsregio Zeeland (klik hier)

************************************************************************************************* Corona maatregelen tot 1 juni
Vanuit de Veiligheidsregio mogen we inmiddels al onze bedden toeristisch verhuren. Dit betekent dat we weer volledig open zijn met terras, restaurant en bar, maar alleen voor hotelgasten.

We laten u graag genieten met in acht houding van de 1,5 meter afstand en hopen dat u hier ook rekening mee houdt. De receptie en bar zijn voorzien van schermen en in ons restaurant en op het terras zijn extra maatregelen genomen om de 1,5 meter te kunnen handhaven volgens de richtlijnen van de RIVM.

We moeten u volgens de richtlijnen een paar standaard vragen stellen over uw gezondheid. Als u corona-achtige klachten heeft, kunt u helaas niet bij ons verblijven en hopen we dat u een andere keer komt.

Mocht het nodig zijn gezien het maximaal aantal personen dat nu nog in het restaurant past, dan zal in shifts ontbeten worden. U wordt hiervan tijdig op de hoogte gesteld. U wordt geacht de aanwijzingen van de medewerkers op te volgen om de veiligheid te waarborgen.

Het ontbijt is a la carte of u kunt een pakketje meenemen. Helaas is het buffet op dit moment niet mogelijk

Belangrijk is:

 1. Graag de aanwijzingen van de medewerkers opvolgen;
 2. Houd overal 1,5 meter afstand van andere gasten en medewerkers;
 3. Als u ergens een probleem ziet mbt hygiene of afstand, laat het de medewerkers weten;
 4. Gelieve in – en uitchecken door slechts 1 persoon per kamer te laten doen. De andere(n) kunnen wachten in de kamer of in de auto;
 5. Graag zo min mogelijk door het hotel lopen. U kunt buitenom door de schuifdeuren naar restaurant, auto etc. lopen;
 6. Graag de routing in het restaurant volgen (één- richtingsverkeer).
 7. U kunt alleen de toilet op uw eigen hotelkamer gebruiken. De openbare toiletten zijn vooralsnog gesloten.
 8. U kunt  uw handen op uw hotelkamer wassen. Was uw handen in ieder geval voor komst naar het restaurant, receptie of bar.
 9. Graag zo min mogelijk cash betalen en slechts 1 x per verblijf afrekenen. Wij zetten alle drankjes en bestellingen op uw kamer. Bij uitchecken kunt u alles ineens afrekenen.
 10. Zakelijke gasten dienen de naam van de werkgever door te geven, waar ze werkzaam zijn/ op bezoek gaan in Zeeland.
 11. Het restaurant is open alleen voor hotelgasten na reservering.
 12. Graag een ontbijttijd en dinertijd doorgeven bij inchecken.
 13. Voor 8.00 ontbijt: U krijgt een ontbijtpakket mee, dit kunt u s avonds ophalen of s’ochtends vinden in de koelkast bij de voordeur;
 14. Na 8.00 ’s ochtends  kunt kiezen uit een ontbijtpakket of  een a la carte ontbijt. In het laatste geval dient u rekening te houden met wat extra bereidingstijd  (max 15 min).
 15. Alleen gasten die in dezelfde kamer geboekt hebben (huisgenoten),   kunnen samen aan één tafel binnen 1,5 meter zitten. 
 16. Drankjes worden alleen aan tafels geserveerd bij het ontbijt en diner in het restaurant en in de brasserie.
 17. Terras is gehele dag open voor hotelgasten. U kunt de bestelling doen als u aan een tafel zit en de bestelling afhalen op de uitserveer (sta)tafel in het midden van het terras.
 18. Let op: op het terras en in de tuin dient de 1,5 meter ook opgevolgd te worden!

We wensen u alvast een heel fijn verblijf!

********************************************************************************************

Corona maatregelen vanaf 15 maart tot nader order

Omdat het corona virus op dit moment iedereen bezighoudt, willen wij ook een korte update geven hierover.

Allereerst willen we onnodige risico’s m.b.t. besmettingen zoveel mogelijk beperken en zijn er ook verplichte landelijke maatregelen, die van grote invloed zijn op de manier waarop we hier werken.

Daarom gelden bij ons de volgende maatregelen vanaf deze week:

Het hotel is in aangepaste vorm geopend voor logies, ontbijt en diner.

De receptie, de bar en het restaurant zijn alleen voor hotelgasten geopend van 15.00- maximaal 21.00.

Voor niet-hotelgasten zijn de bar en het restaurant tot nader order gesloten. Alleen onze afhaal desk bij de receptie is van 18.00-19.00 geopend. U kunt hier diners afhalen die voor 17.30 besteld zijn op 0113 621551.

Uitgifte van diners, ontbijt, sleutels en drankjes gebeurt zoveel mogelijk contactloos middels balie-gebruik en pakketjes.

Diner wordt in het restaurant geserveerd of naar keus op de kamer. In beide gevallen wordt u verzocht de diners af te halen bij de balie;

De tafelschikking zullen we aanpassen, zodat er minimaal 2 meter ruimte tussen de tafels in het restaurant wordt gehouden. U wordt verzocht ook afstand te houden van andere gasten en alleen in de buurt van uw eigen groep/reservering plaats te nemen.

Het ontbijtbuffet is tijdelijk vervangen door ontbijt pakketjes. Deze worden op de kamer gebracht of kunnen ’s avonds worden afgehaald;

Betalen gebeurt zoveel mogelijk via de pinautomaat. De pinautomaat wordt extra schoongemaakt met doekjes voor en na gebruik;

Er zullen extra schoonmaakwerkzaamheden plaatsvinden m.n. afstandsbedieningen, deurklinken e.d.

U wordt uitdrukkelijk verzocht thuis te blijven als u klachten aan neus of keel heeft of moet hoesten/niezen e.d. U kunt kosteloos annuleren in dit geval.

Wij hopen u met deze maatregelen toch een leuk verblijf te kunnen verzorgen. Op dit moment schijnt de zon in Zeeland en is de lente losgebarsten. Onze medewerkers staan voor u klaar en hopen u z.s.m. te zien,

Esther Bloemenkamp

Hotel Wemeldinge