Menukaart
Dagmenu
Dagelijks wisselend 3-gangen menu 24,50
Alleen hoofdgerecht 16,50
Voorgerecht of nagerecht 5,00
Brood
Mandje stokbrood met kruidenboter 2,00
Oosterscheldebrood met kruidenboter, zeezout en olijfolie 4,50
Soepen
Goedgevulde Zeeuwse vissoep 6,75
Tomatensoep met ballen 5,50
Romige Bospaddenstoelensoep 6,50
Voorgerechten en salades
Oesters uit de Oosterschelde gegratineerd
3 stuks 7,50
6 stuks 14,00
Rundercarpaccio met Zeeuwse geitenkaas 9,50
Gebakken Mosselen met Zeeuwse mosselsaus 8,50
Vleesgerechten
Gebakken biefstuk (*) 16,50
met champignonsaus of pepersaus of Zeeuwse mosterdsaus (+ 3,50)
a la Wemeldinge, met ui/champignon/Zeeuws spek (+ 4,50)
Indiase Lamscurry Madras (medium pittig) 18,50
met rijst en salade
Schnitzel, 200 gram (*) 13,50
met champignonsaus of pepersaus of Zeeuwse mosterdsaus (+ 3,50)
a la Wemeldinge, met ui/champignon/Zeeuws spek (+ 4,50)
Runderstoofpotje (*) 17,50
Spaghetti Napoli met huisgemaakte gehaktballetjes 16,50
wordt geserveerd met salade
Visgerechten
Pannetje Zeeuwse Mosselen met 2 sausjes (*)
keuze uit nature 19,50
met room of witte wijn of abdijbier 22,50
Vraag naar beschikbaarheid, vooraf bestellen
Gebakken Roodbaarsfilet met Hollandaisesaus 20,50
Gebakken kibbeling met remouladesaus (*) 15,00
Zeeuws vispotje 17,50
Vegetarische hoofdgerechten
Spaghetti Napoli 14,50
word geserveerd met salade
(*) met frites en salade
Nagerechten
Wemelse Wafel (wafel, 2 bolletjes ijs, chocoladesaus en slagroom) 6,50
Wemeldings Peerschuitje 6,50
2 bolletjes Vanilleijs
met chocoladesaus of aardbeiensaus 5,00
Kaatje mossel (met chocoladesaus en advocaat) 6,00